L'advocat de la família de Carlos Parra, mort després de xocar amb el vehicle del torero retirat José Ortega Cano, ha interposat una denúncia contra el destre al jutjat perquè s'investigui si en l'accident es produir algun fet constitutiu de delicte.

El lletrat Andrés Avelino Romero Santos ha dit a Efe que la denúncia s'ha interposat aquest matí al jutjat d'Instrucció número 9 de Sevilla, que porta el cas, i en ella es demana que l'Institut Nacional de Toxicologia realitzi una anàlisi per determinar si en la sang del torer hi havia substàncies que haguessin pogut provocar una conducció inadequada.

"El més important de la denúncia en aquest moment és que es demana al jutge instructor que informi de la cadena de custòdia de la mostra de sang extreta al torero, en l'actualitat en el centre hospitalari on es troba internat, i que es traslladi a l'Institut Nacional de Toxicologia per a realitzar una anàlisi i determinar si conté substàncies que provoquessin una conducció inadequada", ha dit l'advocat.

Romero Santos ha afegit que a mesura "que es vagin coneixent els elements de prova, la denúncia s'anirà ampliant".

"No volem fer cap tipus de declaració abans que tinguem els elements de prova necessaris i suficients", ha afegit el lletrat.

Per la seva banda, la família de José Ortega Cano va assegurar ahir en un comunicat que el torer "no presentava simptomatologia d'alcoholèmia en el moment de l'accident" de trànsit patit la matinada del passat dia 28, pel que no existeix cap "connexió entre el sinistre i el consum d'alcohol".

Carlos Parra, veí de Castilblanco de los Arroyos (Sevilla), va morir pràcticament a l'acte el passat 28 de maig, quan va topar frontalment el vehicle que conduïa amb el d'Ortega Cano al quilòmetre 28 de la carretera A-8002 que uneix Sevilla amb Castilblanco dels Rierols.