La celebritat nord-americana Paris Hilton ha acudit avui al circuit de Montmeló per donar suport al pilot de Roses Maverick Viñales i al seu company d'equip Sergio Gadea, els dos pilots de l'escuderia de 125cc a la qual dóna nom, Blusens by Paris Hilton Racing, i s'ha convertit en l'autèntica estrella del 'paddock'.

La nord-americana ha desfilat tot el seu glamur pel GP de Catalunya, el públic del qual s'ha entregat totalment a aquesta personalitat polifacètica que mou passions. "M'encanta Barcelona", se li ha escoltat dir entre la multitud d'aficionats que l'envoltaven en dirigir-se cap a la graella de sortida.

I és que centenars d'aficionats s'han amuntegat davant del 'motorhome' de la seva escuderia a l'espera de fotografiar o simplement veure Paris Hilton, que malgrat l'aclaparament dels fans s'ha mostrat amable i accessible amb ells.

Paris ha estat Paris. Se l'ha vist vestida amb els colors i emblemes de la seva escuderia -que també té com a patrocinador la discoteca Pachá- amb grans ulleres de sol i sense que ningú li fes ombra, ni tan sols les models que es passegen pel paddock lleugeres de roba, malgrat que el sol s'ha resistit a sortir.

Paris -model, actriu, cantant i propietària d'aquesta escuderia, entre moltes altres coses- s'ha dirigit fins a la graella per fondre's en una abraçada amb Maverick Viñales, un dels seus pilots.

El joveníssim Viñales -de 16 anys- està sent una de les grans revelacions de la temporada en la petita cilindrada, ja que va aconseguir guanyar l'últim GP de Le Mans (França), i al GP de Catalunya ha obtingut la segona posició.

Aquest triomf sembla haver motivat la patrona, ja que per primera vegada ha assistit a un Gran Premi del mundial de motociclisme, i el lloc escollit ha estat el de Catalunya.

La novaiorquesa ha seguit la carrera i la progressió dels seus pilots des del 'pit lane', una posició privilegiada per a una celebritat com ella.

Mentrestant, la jove nord-americana ha estat twittejant els seus milions de seguidors (compta amb més de quatre milions de seguidors) amb missatges com: "Motogp és extraordinari! A la graella, veient el meu equip! És molt divertit! El meu pilot Maverick està en primer posició quan queden 17 voltes. Enorme!".

En un segon pla han quedat la resta de personalitats del 'paddock', entre les quals s'ha pogut veure el futbolista del FC Barcelona Xavi Hernández, i el gimnasta i medallista olímpic Gervasio Deferr.