Kate Moss i Jamie Hince passaran per l'altar l'1 de juliol, i la model ha celebrat aquest cap de setmana el seu comiat de soltera. La celebració va consistir en molta festa, concerts i un gran banquet final en el qual cada convidat va pagar el seu propi cobert.

La model ha fet coincidir el seu comiat de soltera amb el festival de l'Illa de Wight i el resultat han estat tres dies molt animats, durant els quals Moss va arribar a perdre-s'hi entre la multitud per diverses hores.

La jove i els seus amics van passar el cap de setmana gaudint dels concerts del festival, amb tanta intensitat que el segon dia Kate va desaparèixer. "Ha estat una mica estrany veure un comiat sense la futura núvia, va deixar tothom de festa sense ella", afirmen fonts del 'Daily Star'.

Però a part d'aquesta badada, la resta de la celebració va ser un èxit, i quan va arribar diumenge el grup ja no podia amb la seva ànima. LA cirereta del pastís ha estat un gran banquet amb el qual van recuperar les forces perdudes.

"Van arribar amb el pitjor aspecte possible i van dir que necessitaven ser ben alimentats després d'un cap de setmana extrem", afirmen fonts del diari 'The Sun'.

El dinar consistia en risotto i terrina de pollastre com a entrants, seguits de llagosta, cranc i rostit. Per beure, vi vermell i blanc. Tot un tiberi en la qual cada convidat va haver de pagar 50 euros per cap.