La parelleta més seguida en els últims temps ha viatjat fins a Terra Santa per motius de treball de Shakira. Mentre ella ha atès als fans, el jugador culer ha preferir demanar un desig al Kotel, el Mur de les Lamentacions.

Shakira i Piqué estan ja de vacances, encara que fins i tot en els seus dies més relaxats, la colombiana ha tingut temps per contribuir a la seva fundació 'Pies Descalzos'.

Després d'haver posat punt i final a la seva gira europea, Shakira i Piqué han gaudit d'uns dies a la famosa 'ciutat de l'amor'. La Torre Eiffel i els Camps Elisis han estat testimonis que la relació de la parelleta va vent en popa.

Però no tot és amor, la intèrpret del 'Waka-waka' ajuda als desfavorits com a ambaixadora d'UNICEF i creadora de la Fundació 'Pies Descalzos'. Aquest ha estat el motiu pel qual Shakira ha viatjat fins a Israel, i res millor que anar acompanyada del seu 'sol'.

Només aterrar, els enamorats han visitat el Mur de les Lamentacions agafadets de la mà, seguits per un gran seguici de seguretat, ja que l'expectació ha estat màxima.

Mentre Shakira ha signat autògrafs i s´ha fet fotos, el seu noi s´ha acostat al Kotel, on s´ha posat la quipà i, segurament, ha demanat un desig.

No sabem si el jugador blaugrana ha desitjat que la seva noia seguís al seu costat, si ha preferit demanar sort per al Barça per a la temporada que ve o si s´ha decantat per un desig comú: La salut.

Sigui com sigui, Shakira i Piqué han abandonat aquest indret per seguir amb la visita i conèixer ràpidament la ciutat, ja que, segons han apuntat diversos mitjans, la parella té previst abandonar el país aquest dimecres per, possiblement, volar a un lloc paradisíac.