"Estimo a Hilter". Aquestes tres paraules davant d'una càmera van ser el punt i final de la triomfadora carrera professional del dissenyador John Galliano. A més d'haver sortit per la porta del darrere d'una de les grans cases de moda, Galliano haurà de seure a la banqueta dels acusats.

L'exquisida carrera professional del dissenyador gibraltareny va caure per la borda fa uns mesos i des d'aleshores pocs saben on es troba, encara que molts s'atreveixen a dir que està ingressat en una clínica d'Arizona per superar els seus problemes amb l'alcohol i les drogues.

Sigui on sigui, el que va ser el dissenyador creatiu de la casa Dior s'asseu ara a la banqueta dels acusats per enfrontar-se als altercats pels quals serà jutjat.

Fa uns mesos, una parella i una dona van acusar John Galliano d'haver-los insultat en un bar. Pel que sembla, el dissenyador va dir coses com "bruta cara de jueva", a més d'haver pronunciat davant d'un enregistrament de mòbil les paraules que van posar fi a la seva carrera: "Estimo a Hitler".

Segons han informat els advocats del dissenyador, Galliano demanarà de nou perdó davant el tribunal i al·legarà en la seva defensa la seva dependència dels medicaments i l'alcohol.