28 de juny de 2011
28.06.2011
Descuit indiscret

El vent deixa al descobert un pit de Jennifer López a Palma

Un vaporós vestit va jugar una mala passada a la cantant durant l'emissió d'un programa alemany gravat a Mallorca

21.06.2011 | 00:16
El vent deixa al descobert un pit de Jennifer López a Palma

No van poder veure-ho amb claredat els centenars de persones que dissabte van presenciar el programa 'Wetten dass?' de la cadena alemanya ZDF des de les graderies de la plaça de toros de Palma, però potser sí els 16 milions d'espectadors que el '¿Qué apostamos?' germànic reuneix cada nit davant del televisor.

L'emissió en directe de l'espai des de Mallorca va comptar amb convidats de luxe com Cameron Diaz o Heidi Klum, i amb una audiència que va incloure el director executiu de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone, que no va voler perdre l'aparició estelar del campió del món Sebastian Vettel al volant d'un kart.

No obstant això, el que el milionari britànic i altres il·lustres admiradors 'in situ' del concurs com Matthias Kühn i Norma Duval potser es van perdre va ser el contratemps que va patir la gran diva del cinema i de la cançó Jennifer Lopez, amb el seu vaporós vestit.

A l'anar a seure al sofà, i encara que va rebre la gentil ajuda del presentador Thomas Gottschalk, la brisa va fer una mala passada i va deixar al descobert un dels seus pits.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema