Els rumors sobre el possible embaràs de la xicota de Gerard Piqué cobraven cada dia més força. Els seus retards en diversos concerts i el seu suposat mal estat havien aguditzat la notícia, però ha estat la pròpia colombiana la que ha desmentit tot els rumors.

Shakira i Gerard Piqué no estan esperant un fill. Molts apuntaven que la colombiana estava en plena gestació i aquests eren els motius sobre els seus retards i cancel.lacions en diversos xous.

Però la cosa ha quedat en una xerrameca, un rumor sense més. La relació dels enamorats ha donat gairebé mitja volta al món, però ser pares "no forma part dels seus plans".

Així ho ha desmentit la intèrpret de 'Waka-waka' durant un concert a Alemanya, al mateix temps que es pujava la samarreta i mostrava la seva prima figura. "No estic embarassada", afegia la protagonista sota l'atenta mirada dels fans.

A més, la parella de Gerard Piqué va confessar que el seu retard durant el xou de Ginebra havia estat per culpa de problemes tècnics i no perquè no estigués en bon estat de salut.