Al capità de l'Arsenal li ha durat menys la solteria que un caramel a la porta d'un col·legi. Poc més d'un mes i el jovenet ja passeja per Indonèsia amb la seva nova conquesta: Daniella.

El maig 'Daily Mail' va confirmar la notícia, Cesc Fàbregas "vol estar sol i ha preferit acabar la relació davant que hi hagués nens pel mig". Així de contundent va ser la fi de la relació que el jugador tenia amb Carla Dona.

El jugador i la joveneta psicòloga portaven set anys de relació i fins i tot ella s'havia traslladat a Londres per acompanyar el seu noi. Però l'amor no va triomfar entre ells i Cesc va posar punt i final a la història.

Però sembla que la solteria no és una cosa que li agradi molt el jugador, que només ha trigat uns mesos a estrenar noia. Així li hem pogut veure a Indonèsia, on va volar per presentar una marca de galetes.

Les nova conquesta de Fàbregas és anglesa i mare de dos fills, així que possiblement el jugador no només s'estreni noia, sinó que a més se li tregui la fòbia de ser pare i exerceixi com el que més amb els petits de Daniella.