Sembla que els rumors de separació per la suposada infidelitat de Asthon Kutcher estan danyant Demi Moore. No només el seu estat anímic i físic, sinó que a més ha demostrat que té els nervis a flor de pell. Tant és així que ha arribat fins i tot a les mans amb un fotògraf.

Des que van començar els rumors sobre una possible nit boja de l'actor, l'aspecte físic de Demi Moore ha estat una de les coses que més ha cridat l'atenció. Moltes persones perden la gana davant algun disgust i això ha d'haver estat el que li ha passat a l'actriu, que ha vist com la seva figura i el seu rostre s'han vist afectats en poques setmanes.

Per si tot això fos poc, els nervis de l'actriu li han fet viure un esdeveniment molt desagradable quan sortia d'un saló de bellesa a Los Angeles.

Segons ha explicat el fotògraf implicat a 'E! Online', Demi Moore "estava fora de sí". "Va intentar pendre'm la càmera d'un cop de mà", ha relatat el fotògraf, que estava intentant retratar l'actriu, que darrerament ha aparegut amb un aspecte extremadament prim.