28 de novembre de 2011
28.11.2011
Parelles

Josep Carreras es divorcia de Jutta Maria Jäger

El tenor i la seva dona posen punt i final al seu matrimoni després de cinc anys de casats

02.12.2011 | 12:15
El tenor Josep Carreras.

Van contraure matrimoni l'any 2006 i ara, cinc anys després, han decidit que les seves vides vagin per separat. El tenor i la seva dona posen aquest dilluns punt final al seu matrimoni i s'han vist obligats a fer-ho públicament per tot l'interès suscitat en els mitjans de comunicació.

Mitjançant el següent comunicat de premsa, Josep Maria Carreras i Coll i Jutta Maria Jäger han decidit acabar amb els seus cinc anys de matrimoni.

"Davant de l'interès suscitat en els diferents mitjans, volem informar que actualment estem tramitant de mutu acord el nostre divorci. Les nostres relacions personals segueixen i seguiran en el futur, guiant-se pel respecte, l'afecte i l'amistat mútues".

I, a més, demanen que "per respecte" a la seva "intimitat personal" i la de les seves famílies, no acceptaran els "amables oferiments dels mitjans públics de fer declaracions sobre aquesta qüestió".

Finalment, preguen "el màxim respecte ara mateix sempre difícils" i acaben agraint "l'interès i les mostres d'afecte i comprensió rebudes".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook