11 de abril de 2013
11.04.2013
40 Años

Aquest Sant Jordi les teves fotografies tenen premi

Participa al concurs de fotografia que organitza DiarideGirona.cat amb la col·laboració de l'estudi de fotògrafs Foto Duch

15.04.2013 | 07:52
Imatge participant en el concurs del 2012 | XEF

Aquest Sant Jordi agafa la càmera i fes una foto d'amor: un petó, una rosa, una abraçada, uns anells... retrata allò que t'inspiri amor i participa al nostre concurs. Els tres guanyadors rebran cadascú una sessió fotogràfica, 2 fotografies 15x22cm a escollir i 2 punts de llibres amb foto i motius de Sant Jordi, a càrrec de Foto Duch, estudi de fotògrafs situats a la Plaça Catalunya, 5, de Salt i DDO.cat. Consulta les condicions de participació per conèixer més informació sobre el concurs.

Entraran en concurs les fotos rebudes entre el 8 d'abril i l'1 de maig de 2013, ambdós inclosos i l'únic requisit per participar és ser usuari registrat de DiarideGirona.cat. Cada lector podrà enviar fins a dues fotografies, les quals s'aniran publicant a la nostra pàgina web. L'elecció del guanyador es farà per votació d'un jurat el dia 2 de maig i el veredicte es farà públic en els dies posteriors. El premi serà lliurat a Foto Duch.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook