En els propers mesos assistirem a enllaços que esperem en el panorama social com el de les models i els esportistes Alba Carrillo i Feliciano López i Helen Lindes i Rudy o el de l'eterna soltera de Hollywood, Cameron Diaz qui donarà el 'sí vull' al seu nuvi Benji Madden a principis d'aquest any.

Altres de les noces més esperades dels famosos del 2015 són:

Alba Carrillo i Feliciano López: La model i el tenista passaran es casaran el proper mes de juliol a Toledo, la ciutat natal de l'esportista. El seu pare i la seva mare seran els padrins de la cerimònia, en què Lucas, el fill que ella va tenir amb el pilot Fonsi Nieto tindrà un paper molt especial. Alba s'ha mostrat sempre molt il·lusionada amb la idea de casar-se i amb la relació que manté amb Feliciano amb qui va començar després d'una sonada ruptura amb el pare del seu fill. Dura va ser també la relació que va mantenir Feliciano amb la Miss María José Suárez que després de diverses anades i vingudes van posar fi al seu amor d'una forma poc cordial. Ara Alba i Feliciano esperen més de formalitzar el seu amor amb les seves noces i donar un germà al petit al més aviat possible.

Helen Lindes i Rudy: Al juliol del 2015 assistirem també a una altra esperat casament entre una model i un esportista, la de Helen Lindes i el jugador de bàsquet Rudy Fernández. L'enllaç se celebrarà el dia 4 de juliol a l'illa de Mallorca, en 'La Fortalesa,' un castell del segle XVII que ocupa la península coneguda com a Punta Avançada. Un lloc de somni de 90.000 metres quadrats i amb unes impressionants vistes al mar. L'ex Miss Espanya ja ha revelat que el seu vestit estarà dissenyat per Rosa Clara i serà apropiat per a una cerimònia civil, "probablement sense vel", ha confessat més d'una vegada Helen en parlar dels preparatius del seu enllaç.

Norma Duval i Matthias Kühn: Un mes abans, el juny de 2015, tindrà lloc el tercer matrimoni de la vedet i l'empresari alemany. Després de quatre anys i mig de relació la parella s'ha atrevit finalment a formalitzar la seva relació. El 'sí vull' tindrà lloc a les Balears, a l'illa de Tagomago. Norma, de 58 anys d'edat, ha assegurat que el seu vestit estarà d'acord amb el moment de la seva vida. Serà "llarg, amb escot, vaporós i de seda", ha assegurat en diverses ocasions.

Sofia Vergara i Joe Manganielloç: La popular actriu de'Modern Family' s'acaba de comprometre aquest Nadal durant les seves vacances a Hawaii amb el seu nòvio Joe Manganielloç. El seu enllaç matrimonial se celebrarà molt probablement en els propers mesos. Sofia Vergara i Joe Manganielloç porten junts des del passat mes de juliol, poc després que la colombiana trenqués la seva relació amb Nick Loeb, amb qui mantenia una relació des de 2010 i amb qui ja estava compromesa des de juliol de 2012, quan l'empresari li va demanar la mà enmig d'un viatge a la Riviera Maya mexicana. Per Joe aquest serà el seu primer matrimoni i per Vergara, el segon. Sofia té a més un fill de 22 anys anomenat Manolo, fruit de la seva unió amb José Luis González.

Pierre Casiraghi i Beatrice Borromeo: El proper 20 abril 2015 serà un dia gran de nou a Mónaco, on darrerament tot són bones notícies. Aquest dia de primavera és l'elegit pel tercer fill de Carolina de Mònaco i la seva nòvia per donar-se el 'sí vull', després de sis anys de relació. La història d'amor de Pierre i Beatrice Borromeo va començar el 2008 a la universitat de Milà de Bocconi. La nova jove de Carolina de Mónaco procedeix d'una família de l'aristocràcia italiana. Betrice és filla del comte d'Arona, família propietària de la majoria de les illes Borromeo.