La combinació guanyadora del sorteig de la Primitiva, celebrat al dissabte 6 d'agost de 2016 és la següent:

30, 47, 17, 43, 39, 12

Número complementari: 19

Reintegrament: 0

Joker: 8729560

No hi ha encertants de les categories Especial i 1ª. Hi ha 4 de 2ª (5 + complementari), a Baracaldo (Biscaia), Utrera (Sevilla), Villanueva de la la Canyada (Madrid) i Oñati (Guipúscoa), que han guanyat

59.705,96 euros.

Amb el pot generat, en el proper sorteig de la Primitiva un únic encertant de màxima categoria podria guanyar 4.500.000 euros

Com es juga a la primitiva?

Per participar en la Primitiva se seleccionen 6 números diferents d'una taula d'entre l'1 al 49; l'objectiu és encertar la combinació guanyadora en el sorteig corresponent de dijous o dissabte, formada per 6 boles de les 49 que s'extreuen del bombo, que comunament es coneix com el 6/49.

L'aposta simple costa un euro i poden acumular-se fins a vuit apostes per bitllet, triant els 6 nombres en cada aposta. L'aposta múltiple permet jugar fins a onze nombres per aposta. A major nombre de múltiples major serà la teva aposta i les teves possibilitats de guanyar.

També s'extreu una bola extra com a número complementari, i una altra bola d'un bombo a part, entre el 0 i el 9, que fa de número de reintegrament. Per guanyar el major premi cal encertar els 6 número més el reintegrament.

Es pot jugar per a un sol sorteig (sorteig diari) o per als dos sorteigs de la setmana (sorteig setmanal). Amb aquesta última opció es juga dijous i dissabte, havent validat l'aposta abans del sorteig del dijous. Tindràs premi si encertes almenys 3 números. Els sorteigs tenen lloc els dijous i dissabtes a les 21:30 hores.