La cantant Britney Spears confessava en un espai radiofònic haver estat a punt de perdre la vida ofegada durant les seves últimes vacances a Hawaii. La princesa del pop, en plena promoció del seu novè àlbum d'estudi, Glory, acudia aquest matí a la BBC Ràdio 1 per a concedir una entrevista en què confessava el tràgic succés que va viure a principis de l'estiu.

L'estrella musical va relatar al DJ Scott Mills com un viatge ocasional a la platja al costat dels seus fills podria haver estat l'últim. "Vaig sortir i em va semblar que era com una piscina d'onades, estava en un moment agradable i refrescant, simplement bonic. Però el que no vaig pensar és que quan vols tornar (a la riba), les onades eren realment fortes", ha destacat. La cantant de 34 anys, va assegurar haver estat arrossegada cap a l'interior de l'oceà per un onatge de més de dos metres.

"Em va succionar cap al fons, com durant cinc minuts. Estava, literalment gairebé ofegada. I pensava, on està la meva seguretat? Em deixaran morir aquí? I llavors em vaig trobar amb una altra onada que em va portar al fons", va afegir . Afortunadament, l'artista va sortir de l'aigua d'una sola peça i la situació no va anar a més.

També va parlar sobre la possibilitat de tornar a l'escenari del descans de la Super Bowl, 15 anys després de la seva actuació conjunta al costat del grup de rock Aerosmith i la boy band NSYNC, i va confessar que mai s'enfrontaria a un espectacle així en solitari. "No crec que faci mai la Super Bowl sola. Em fa una mica de por". El nou disc sortirà a la venda el proper 26 d'agost.