19 de setembre de 2016
19.09.2016
CONCURS

Vols guanyar un xec-regal per valor de 30 euros?

Diari de Girona sorteja xecs-regal per bescanviar al Shopp Out que organitza la Fundació Ramon Noguera

19.09.2016 | 10:01
Vols guanyar un xec-regal per valor de 30 euros?

Diari de Girona sorteja quatre xecs-regal per valor de 30 euros per bescanviar en una de les més de 30 pop up de primeres marques que participaran en el Shopp Out que de la Fundació Ramon Noguera del 5 al 9 d'octubre. La setmana passada van sortejar el primer, i els propers 3 divendres (23 i 30 de setembre, i el 7 d'octubre) sortejarem la resta.

El Shopp Out és un mercat basat en el concepte de street market, on s´hi troben les millors marques amb els millors preus. Un espai espectacular on s´uniran el millor talent, gastronomia i moltes altres sorpreses. A més, el 5% total de les vendes que es faran durant els dies que dura l´esdeviment aniran a projectes socials de la Fundació Ramon Noguera.

La Fundació Ramon Noguera treballa des de fa 50 anys per garantir i millorar la qualitat de vida amb les persones amb discapacitat intel·lectual de Girona i la seva comarca.

Per participar només cal que deixis un comentari en aquesta notícia abans del dia del sorteig responent a aquesta pregunta:

Quina entitat social de Girona organitza el Shopp Out?

Divendres vinent a les 2 del migdia sortejarem un xec-regal entre tots aquells que hagueu respost correctament la pregunta. Publicarem el nom dels guanyadors als nostres perfils de Facebook i Twitter.

Sort a tots els participants!

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema