L'actor Val Kilmer desmentix les declaracions del seu amic Michael Douglas, que va assegurar en una trobada amb Jonathan Ross a Londres que el seu company de rodatge a 'The Ghost And The Darkness' patix càncer de gola. L'actor nord-americà, de 56 anys, diu que adora al marit de Catherine Zeta-Jones, però manté que està "mal informat".

El protagonista de 'Batman' va veure per última vegada al fill de Kirk Douglas fa dos anys quan li va demanar ajuda per conèixer a un especialista mèdic que li examinés un embalum a la seva gola. No obstant això, el diagnòstic de l'especialista no esmentava re relacionat amb un càncer.

En un post penjat en el seu compte de Facebook, l'intèrpret de 'Top secret!' i 'Top Gun', entre altres cintes, es pregunta sobre els motius que haurien portat a l'oscaritzat actor a especular sobre el seu estat de salut, encara que afegeix que sap que les seves declaracions no tenien motivacions "malicioses".

Des que es va fotografiar a Val Kilmer a les portes d'un hospital amb signes d'haver sigut sotmès a una traqueotomia, l'actor mai ha reconegut la malaltia que l'afecta. L'última vegada que va ser vist va ser el passat mes de febrer en bon estat de salut, desafiant a tots aquells que es van mostrar més escèptics sobre la seva dolència.