A l'hora d'aplicar-se el perfum, tothom té els seus rituals. No obstant això, en ocasions ens dóna la sensació de que l'olor se'n va al cap de poc temps, o no sabem amb exactitud quins són els punts en els quals és recomanable aplicar-se les gotetes, si cal ruixar la roba o el cabell...

Si vols treure-li el màxim rendiment al teu flascó de perfum, t'oferim uns consells perquè la teva olor preferida t'acompanyi durant més temps.

Pell neta

És imprescindible perfumar-se quan la pell estigui neta i hidratada, per això l'ideal és fer-ho després de dutxar-se ja que els porus estan oberts. És recomanable utilitzar una loció de la línia del perfum que utilitzes per intensificar la seva olor. Si no, una crema hidratante neutra o vaselina serà la base ideal.

Punts clau

Els llocs idonis per tirar-te el teu perfum són en aquells en els quals batega el pols com els canells, darrere les orelles, a les clavícules o fins i tot darrere dels genolls. Per què? Perquè la temperatura d'aquests punts és una mica més elevada a la de la resta del cos i el perfum s'evapora més lentament.

Retocs al cap d'una estona

La vida del perfum no és eterna, la seva fragància sol desaparèixer al cap de sis hores. Per això, és recomanable, si vas a estar tot el dia fora, que portis en la bossa un petit aplicador per donar-te unes gotetes al cap de les hores. De totes maneres, tingues en compte que el nostre olfacte s'acostuma a l'olor, i potser no ho percebem però els altres sí... així que no et banyis en perfum.

Opta per substàncies fortes

Si vols que l'aroma duri més, declina't per aquells que barregin notes de fusta, olors a cedre o clau.

No barregis aromes

Si durant el dia notes que el teu perfum t'ha abandonat i vols canviar de fragància no t'apliquis una altra aroma abans de dutxar-te i canviar-te de roba. La mescla de dues aromes delicioses no suma una fragància colossal, més aviat al contrari.

No apliquis el perfum sobre la roba

Corres el risc de tacar les peces delicades si li apliques unes gotes de perfum, sobretot si la seva base és oliosa. Si vols que la teva roba faci olor d'aquesta fragància tan olorosa, prova amb tirar-li unes gotetes a la teva planxa de vapor quan allisis les peces que et vulguis posar.

On guardar-lo?

Moltes vegades deixem els perfums en el bany, exposats a les fortes llums del tocador, la humitat de la dutxa, la calor de la calefacció... tots aquests factors poden alterar la seva fragància. El recomanable és guardar-ho en un lloc sec i fosc, a poder ser dins de la seva caixa original.

Deu centímetres de distància

La majoria dels perfums aguanten més temps i es distribueixen millor quan són ruixats a uns deu centímetres de distància de la pell. D'aquesta forma l'aroma es polvoritza en tota la zona.

Amb tots aquests consells en mà, aconseguiràs que la teva aroma preferida t'acompanyi durant més hores, sentint-te endreçat i fresc per més temps.