n Qui va ser director de l'Escola Politècnica de Girona, president de la Diputació i director de la UNED a Girona, Josep Arnau, presentarà demà el llibre Flors, poemes i aquarel·les, on ell aporta les aquarel·les que acompanyen els poemes de tema nadalenc de Ramon Alabau, que va ser coordinador de la UNED a Ripoll.

El llibre es presentarà a les 20.15 a la sala d'actes de l'antiga Comacross de Salt, seu actual de la delegació de la UNED a Girona.

El llibre, que situa sobre un plànol de Girona les quatre seus que ha tingut la UNED, vol ser, en paraules d'Arnau, un reconeixement a «tota aquella gent que ha fet possible la nova seu de la UNED».

El volum inclou pròlegs de Pere Vila, president de la Diputació; Marta Madrenas, alcadessa de Girona; Jordi Viñas, alcalde de Salt; Sergi Bonet, rector de la UdG; Rosa Núria Aleixandre, presidenta del Consell Social de la UdG; Alejandro Tiana, rector de la UNED; Montse Palma, directora de la delegació de la UNED a Girona, i Juan F. Campo, promotor de la càtedra Dr. Bofill.