Roger Berruezo va ser el protagonista de la tarda de divendres a l'Espai Gironès. Les persones que passejaven pel centre comercial fent les seves compres per a aquestes festes van poder gaudir de l'actuació del cantant en el marc de la campanya l'Espai del Temps. Berruezo és un dels padrins d'aquesta iniciativa, juntament amb la guionista i directora de cinema Isona Passola, la cantant i actriu Elena Gadel i l'humorista i imitador Pep Plaza. El concert, que va ser gratuït, va tenir un gran èxit de públic.

La campanya solidària de l'Espai Gironès, que va començar l'1 de desembre i s'acabarà el 5 de gener, ja suma 781 voluntaris, que han donat 71.630 minuts del seu temps. La iniciativa compta amb la col·laboració de 18 entitats i ONG de les comarques gironines i proposa una seixantena d'activitats solidàries. Durant tot el desembre s'han embolicat joguines i roba perquè el dia 4 de gener el Rei Baltasar ho entregui als nens del Casal dels Infants de Salt i als nois i noies ingressats al Centre de Montilivi de Girona.

El proper dimecres, 4 de gener, la companyia de teatre La Minúscula també oferirà un espectacle sobre solidaritat a les 18 hores.