n El cantautor Joan Manuel Serrat ha gravat un videoclip amb la versió col·lectiva inèdita de la seva popular cançó Mediterráneo amb la qual dóna suport a la campanya Casa nostra, Casa vostra.

En el videoclip, Serrat apareix envoltat d'artistes de primera línia com Manolo García, Estopa, Antonio Orozco, Shuarma (Elefantes), Santi Balmes (Love of Lesbian) o Ismael Serrano, entre d'altres, en una sessió de gravació a Barcelona. Aquesta versió de Mediterráneo apareixerà quan s'han complert 45 anys de la gravació de la popular cançó de Serrat.

Casa nostra, Casa vostra és una campanya centrada en l'acollida de persones que fugen dels seus països a causa de la guerra, la fam, la persecució política o per motius d'orientació sexual, entre d'altres. A més dels cantants ja citats, han participat amb les seves veus en la gravació Els Amics de les Arts, Pablo López, Gossos, Marina Rossell, Elèctrica Dharma, Judit Neddermann, Joana Serrat, Sidonie, Jofre Bardagí, Gemma Humet i Manu Guix.

La campanya organitza també el Gran Concert per a les Persones Refugiades que se celebrarà el pròxim 11 de febrer al Palau Sant Jordi de Barcelona i en el que participaran artistes com Lluís Llach, Sílvia Bel, Manolo García, Sílvia Pérez Cruz, Macaco, La Fura dels Baus, Txarango, Joan Dausà, Marina Rossell, Lax'n'Busto o Andrea Motis