Lucía Carrero Blanco, néta de Luis Carrero Blanco, president del Govern durant l'època franquista assassinat per ETA l'any 1973, considera "una mesura desproporcionada i un absolut disbarat" la petició fiscal de dos anys i mig de presó per a una noia pels seus tuits sobre el polític assassinat.

"M'espanta una societat en la qual la llibertat d'expressió, per lamentable que sigui, pugui implicar penes de presó", assenyala la néta de Carrero en una carta enviada a El País, fent referència als citats tuits d'humor negre publicats entre novembre del 2013 i gener del 2016 per una sevillana de 21 anys que estudia Història a Múrcia.

El fiscal d'un jutjat de Múrcia ha demanat dos anys i mig de presó i tres anys de llibertat vigilada per a ella per un delicte d'humiliació de les víctimes del terrorisme.

La néta del protagonista d'aquests acudits els considera de mal gust i assegura que la "repugnen", encara que insisteix que resulta "un error perillós fer que la ciutadania sigui respectuosa a força d'amenaces i sancions desmesurades".