07 de març de 2017
07.03.2017

Un jove mor després de beure's de cop una ampolla sencera de tequila per una aposta

El jove de 23 anys va començar a sentir-se malament i va morir per intoxicació etílica a la República Dominicana

07.03.2017 | 15:58

Un jove de 23 anys, de nom Kelvin Rafael Mejía, va morir a la matinada del 27 de febrer a la ciutat dominicana de la Romana a l'ingerir d'un sol cop el contingut d'una ampolla sencera de tequila.

El moment en què el jove es beu aquesta gran dosi d'alcohol va quedar enregistrat en vídeo. Després de prendre el tequila, diversos joves l'envolten per felicitar-lo i fer-li entrega dels diners, corresponent a una aposta.


Segons han relatat testimonis dels fets, Mejía es trobava a la discoteca Vacca Lounge quan va veure a un grup d'unes deu persones que prenien tequila al voltant d'una taula. El finat es va acostar a ells i els va reptar a apostar diners sobre si seria o no capaç de beure's l'ampolla sencera. Els desconeguts van acceptar, i van aportar una recompensa de 30.000 pesos (gairebé 600 euros al canvi).

Després de beure's tot el tequila, Kelvin Rafael va començar a sentir-se malament. Els seus acompanyants el van portar als lavabos del local, on va perdre el coneixement. Van trucar als serveis mèdics, però no van poder fer res per salvar-li la vida. Mejía va morir per una intoxicació etílica.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook