La vam veure fa uns mesos al capdavant de la manifestació feminista en contra de l'elecció de Donald Trump com a president i ara, en plena promoció de la seva nova cinta, Scarlett Johansson sorprèn en unes declaracions assegurant que en algun moment de la seva vida podria dedicar-se a la política. "Sempre m'ha interessat la política local", va dir l'estrella de 32 anys a l'espai 'Good Morning America'.

"Ara mateix penso que amb la meva filla i amb la meva carrera encaminada no és el moment adequat. Però eventualment, potser si la meva filla fos més gran i pogués concentrar-me totalment en alguna cosa així, crec que podria ser interessant", va afegir la protagonista de 'Ghost in The Shell ', la cinta en la qual encarna The Major, un híbrid ciborg-humà femení únic en la seva espècie.

Johansson, igual que altres tantes estrelles de Hollywood, va tenir un paper molt actiu en les passades eleccions a la presidència de la Casa Blanca, mostrant-se com una partidària de la candidata demòcrata, Hillary Clinton. "Respecte que vostè sigui el nostre president electe i vull poder donar-li suport, però primer li demano que em doni suport vostè a mi", va exclamar davant de la multitud que es va congregar a Washington el dia següent a la investidura del magnat novaiorquès.