Sofia Vergara és un dels molts artistes que presta la seva veu a l'esperada cinta d'animació 'The Emoji Movie'.

La colombiana va compartir amb els seus seguidors d'Instagram un muntatge fotogràfic en què apareix amb un vestit vermell al costat del seu personatge, la ballarina flamenca, un dels moltes emoticones que apareixeran a la cinta dirigida per Tony Leondis, responsable d'altres èxits animats, com 'Kung Fu Panda' o 'Lilo & Stitch 2'.

La seva presència en aquesta cinta ha estat una sorpresa, ja que el seu nom no apareixia en els crèdits inicials, en els quals sí que es troben moltes cares conegudes, com Anna Faris (Jailbreak), Patrick Stewart (emoji Poopó), James Corden (emoji mà), Jake T. Austin (Alex), Maya Rudolph (emoji somrient), Steven Wright (Mel Meh) i TJ Miller (Gene), aquest últim protagonista d'aquest relat que succeeix dins de telèfon intel·ligent.

"Quan intentes fer una pel·lícula d'animació, el millor és trobar aquesta cosa que és familiar però presentar-la d'una manera que ningú ho ha pensat. Des del meu nebot a la meva àvia, tots envien emojis. Ens connecten. En aquest món tecnològic, encara trobem formes de connectar com a éssers humans, i crec que això és el que fan els emojis", deia fa unes setmanes el realitzador a The Entertainment Weekly. L'estrena en cinemes, el pròxim 28 de juliol.