Menys de vuit hores ha estat Jeremy Meeks a Londres, concretament a l'àrea d'immigració de l'aeroport de Heathrow abans de ser deportat per no tenir la documentació correcta.

L'exconvicte reconvertit en model va ser detingut per la policia i se li va prohibir l'entrada al país. El seu mànager, Jim Gordon, assegurava als mitjans que té tots els seus papers en regla i porta una carta oficial de la seva llibertat condicional.

Diverses càmeres captaven el moment en què un Jeremy totalment abatut esperava assegut poc abans de ser enviat de tornada als Estats Units. El model de Stockton, Califòrnia, anava a passar aquesta setmana a la ciutat, on havia de dur a terme una sèrie de produccions per a diferents portades de revistes, segons ha confirmat el seu portaveu. "No va ser arrestat, però el van deportar fora del país. No el deixaran entrar. Ell està molt molest. Va ser escortat per la policia fins a l'avió", va afegir Gordon.

En un vídeo que va penjar el propi model i que ha corregut com la pólvora en xarxes socials, l'exdelinqüent de 32 anys diu: "Estic fart d'aquesta merda. Londres no em vol aquí després d'haver complert la meva condemna. És una bogeria".

Des que va ser alliberat de la presó al març de 2016, Meeks es va embarcar en una carrera com a model i la seva primera aparició en la passarel·la es va produir el passat mes de febrer durant la desfilada de Phillip Plein a la Setmana de la Moda de Nova York el febrer. Jeremy apareixerà també a la portada de la revista britànica Man About Town, que estarà als quioscos dijous que ve.