Les relacions en parella són un món sense fi. No hi ha un model únic i ideal de parella perfecta en tot el planeta. Poden ser persones que s'hagin conegut des de la infància, que després de passar junts tota la vida es converteixen en parella sentimental quan ja són grans, fins a aquelles que s'han conegut ja sent adults o les que no se sap si estan o no junts.

De totes elles, n'hem volgut rescatar algunes que poden resultar insuportables per a la resta de la gent. Aquests cinc tipus de parella són els més destacables:

1. Inseparables. Dia rere dia i hora rere hora estan junts. Van a tot arreu alhora i no se separen mai. Resulta complicat veure a una d'aquestes persones sense la presència de l'altre.

2. Parella espectacle. Un clàssic; aquells que se sap quan estan a prop per les seves constants protestes i disgustos. Un tipus de relació sincera que no es guarda res i no li importa compartir amb els altres.

3. Els perfectes. Potser és el model antagònic a l'anterior. Són aquelles parelles en què no sembla haver-hi cap assumpte en què pensin diferent a l'altre i en la qual tot és felicitat, sense cap rastre de fissura o protesta.

4. La parella fantasma. També coneguts com intermitents, són les situacions en què no es pot estar completament segur de si dues persones estan juntes o no. Un dia poden ser vists junts i altres, separats sense cap tipus d'explicació aparent.

5. Reality. Poden considerar-se una versió de la parella perfecta. A les tendències de besar-se contínuament i dir-se per noms cursis davant de tothom, se li afegeix la moda de les xarxes socials. Internet els funciona com a eina per mostrar constantment fotos que demostren el seu amor i felicitat als altres.