Mazoni ha fet un nou gir estètic a la seva carrera i ha publicat Carn, os i tot inclòs, un disc de guitarra acústica i veu gravat en català, radicalment diferent de l'anterior, 7 songs for an endless night, en el qual cantava en anglès i amb banda.L'àlbum acaba de sortir i es podrà escoltar en directe el 25 de maig al Barts Club de Barcelona, dins del Festival Guitar BCN.

En aquesta ocasió, Jaume Pla (Mazoni) utilitza els mínims elements per omplir el paisatge sonor i crea un disc cru i sincer que és tot un manual d'instruccions de com renéixer de les cendres. Deu històries que apunten a diferents vèrtexs de l'amor ( Em toques, em cures, Cor de titani), parlen de reafirmació personal (Sol, Vindré com una plaga, Pedres) i reflecteixen comunió amb la naturalesa ( Part d'un tot).

El disc Nebraska de Bruce Springsteen, els temes acústics de Neil Young i The freewheelin de Bob Dylan són els referents de Mazoni en aquest treball discogràfic, que té el lema «menys és més» i en el qual l'artista empordanès només té una acompanyant: la cantant Judit Neddermann, que suma la seva veu a la de Jaume Pla en tres cançons.