Cristina Pedroche es troba molt molesta i enfadada. La presentadora de 'Dentro de...' ha vist com alguns usuaris de Twitter han tornat a posar en el punt de mira en el seu look de Cap d'Any.

La polèmica per les hostesses de la MotoGP ha esquitxat Cristina Pedroche ja que molts han criticat que LaSexta informi sobre la "cossificació de la dona" quan, segons els espectadors, la cadena va donar el mateix tracte a la presentadora durant les campanades de Cap d'Any.

"Els que despullen a la Pedroche per donar les campanades, fent campanya perquè treguin a les hostesses del GP de Jerez ... #ESTAPASANDO", escrivia un internauta.

Davant d'aquests comentaris, la dona de David Muñoz ha decidit respondre una vegada més al seu bloc: "Jo de veritat que no entenc per què sempre he de ser el centre de totes les polèmiques. De veritat que no les busco, jo només vull ser feliç, sense ficar-me amb ningú i viure aliena a tots els mals comentaris. Però una vegada més em sento atacada i al·lucino perquè com a dia d'avui, 9 de maig, ¡¡¡es segueix parlant dels meus vestits de Cap d'Any i de si ensenyo o no !!! Però això està passant? De debò? ".

Una defensa de la seva llibertat que continuava amb un "per favor ja n'hi ha prou de ximpleries". La presentadora defensa que ella tria la seva roba de la mateixa manera que tria "com viure la meva vida".

"Ja accepto les crítiques al desembre o gener, ¿¿¿però ja al maig també ??????? I us diré una última cosa, de cor, que suposo que és el que molesta als meus detractors: EM RELLISCA . ho sento, de veritat, sóc molt feliç i faig el que em dóna la gana i vestexio com em ve de gust. I també de nou, ho sento però aquest any em tornaré a posar el que vulgui ", finalitza Pedroche.