El cantant Manel Navarro va assenyalar ahir que està «enfadat» amb ell mateix per l'«error» comès durant la seva actuació en el festival d'Eurovisió i va revelar que «després del gall, ja m'esperava un últim lloc», si bé creu que aquesta situació no l'afectarà professionalment. En declaracions a l'emissora RAC1, el representant de RTVE a Eurovisió va considerar que el fet d'haver desafinat en el moment decisiu del festival va ser una qüestió de «mala sort», ja que «no m'havia passat mai i el dia més important em va passar».

Respecte al posterior missatge que va penjar en el seu compte de Twitter, en el qual es veia un gall calçat amb unes sabatilles esportives, amb el missatge: «Encara que s'hagi colat un convidat no desitjat...», va explicar que «no es podia amagar que havia fet un gall i volia treure-li importància i riure'm de l'error».

Sobre la repercussió que aquest «error» pugui tenir sobre la seva carrera, Navarro, de 21 anys, va indicar: «No crec que m'afecti professionalment. Ara, al principi, serà complicat perquè se n'està parlant molt, però d'aquí a unes setmanes tot això haurà baixat moltíssim. (El meu futur) depèn més de mi que d'haver fet un gall a Eurovisió».

El cantant sabadellenc assegura que quan es trobava a l'escenari «no estava nerviós, ni notava la pressió», per això no sap què li va poder passar en aquell moment: «No m'havia passat en cap assaig ni m'havia passat en la vida» va asseverar. «Jo vaig intentar fer-ho tan bé com vaig poder i, sense voler, em va passar això», reitera Manel Navarro, qui, malgrat les bromes de què ha estat objecte, que han inundat les xarxes socials, es pren l'incident amb humor i comenta: «També entenc que la gent se'n rigui una mica».

«Potser és veritat que la cançó no va agradar o no encaixava gaire. Però després del gall ja m'esperava un últim lloc», reconeix Manel Navarro. Amb tot, el jove cantant català se'n va «content» del seu pas per Eurovisió ja que «l'experiència m'anirà bé». L'artista va voler destacar que té cançons «molt millors» que Do it for your lover i que «a poc a poc aniran veient la llum».

Un càstig exemplar

L'espontani que es va abaixar dissabte a la nit els pantalons en ple escenari durant el festival d'Eurovisió podria ser condemnat a fins a cinc anys de presó, segons ha informat el Govern ucraïnès. L'article 296 del Codi Penal en la seva part 3 sobre vandalisme amb agreujants preveu des d'una multa en metàl·lic a fins a cinc anys de presó, segons va explicar Arsen Avákov, el ministre d'Interior ucraïnès, en el seu compte de Facebook.