L'estrella del country i el pop Glen Campbell va morir ahir als 81 anys després d'una llarga lluita contra l'Alzheimer, va informar la seva família a través del compte oficial del músic nord-americà a la xarxa social Facebook.

Gentle On My Mind i By The Time I Get To Phoenix.

La marca de la casa de l'artista, al llarg de tota la seva carrera, va ser una malenconiosa barreja de country i pop en la qual la seva veu suau i molt natural brodava amb facilitat els temes més romàntics i nostàlgics.

A més, va tenir temps per debutar al cinema gràcies a True Grit (1969), cinta que va protagonitzar John Wayne i que el 2010 seria objecte d'un remake a càrrec dels germans Coen.

Campbell va començar a ser considerat una estrella de les pantalles i, a més d'aparicions esporàdiques en diferents sèries, va liderar el seu propi programa televisiu titulat The Glen Campbell Goodtime Hour, que es va emetre des de 1969 fins a 1972. Membre del Saló de la Fama del country, el 2011 va anunciar que patia Alzheimer, una malaltia contra la qual va lluitar de manera pública, per conscienciar la societat.