23 de agost de 2017
23.08.2017

Bella Hadid és la top model del moment

La model protagonitzarà una de les portades de mitjans de moda més importants del món

24.08.2017 | 07:12
Bella Hadid és la top model del moment

Bella Hadid ha desfilat per Chanel, Dior, ha protagonitzat la campanya de Nike, la de Zayn Malik per Versace, està en totes les catifes vermelles més glamuroses però encara li quedava alguna cosa per conquistar: ser portada del número de setembre d'una revista femenina, la més important de tot l'any. I ja ho ha aconseguit.

No ha estat una, ni dos, sinó quatre les vegades en les quals la model ha posat per a la portada de la coneguda capçalera Vogue a l'edició del mes vinent, el més important de tot l'any perquè és el que es presenten totes les col·leccions i és l'especial més llarg. Si ets fan de la moda, el número de setembre de la revista Vogue mai et falta.

La model s'ha coronat com la nova top model gràcies a les edicions d'Austràlia, Xina, Espanya i Aràbia Saudita, aquesta última plena de polèmica. Tot i que la model apareixi amb un vel, molts critiquen l'excessiva occidentalització de la capçalera que va néixer el setembre passat amb la portada de Bella Hadid i que al cap d'un mes va canviar de director.

 

Wow.. Thank you...September Issue of @voguearabia Shot by Mr. Incredible, Karl Lagerfeld.. I am so honored and proud to be on this cover of Vogue Arabia, not only to be shot by the one and only Karl, to be touched by the legend @peterphilipsmakeup and hair done up by the unrivaled @sammcknight1 styled by the one and only @amandaharlech ??... but specifically to represent and cherish my half-Palestinian blood from my father and his strong, loving, wonderful Arab side of my family. This cover is in honor of my teta Khair Hadid, my family, and my Arab/Muslim friends out there..??Thank you so much for allowing me to be a part of the newest international Vogue and thank you Vogue Arabia for continuing to celebrate and accept all different cultures and customs the way we all should????

Una publicación compartida de Bella Hadid (@bellahadid) el"Bella Hadid és una de les models més famoses del moment i té un vincle amb la regió, ja que és meitat palestina i també musulmana", va declarar sobre l'assumpte Manuel Arnaut, editor en cap de l'esmentada capçalera.

Però no tot acaba aquí perquè Vogue Xina també l'ha volgut a la seva portada, però no en solitari, sinó en companyia de Chu Wong. A més de la coneguda Vogue també ha conquistat la de Harper's Bazaar Xina i les edicions de Elle a Rússia i Xina. Set portades per Bella; encara hi ha algú que dubti que Bella volta alt?

HARPERS BAZAAR CHINA #SEPTEMBERISSUE ????BY MY FRIEND @ALEXEIHAY THANK YOU @WEITIAN25 @BRENTLAWLER @SEONGHEEPARKMAKEUP @ONELLEDNACOT ??

Una publicación compartida de Bella Hadid (@bellahadid) elELLE RUSSIA September issue ????

Una publicación compartida de Bella Hadid (@bellahadid) elSUPER ELLE CHINA cover by @mathieucesar ?

Una publicación compartida de Bella Hadid (@bellahadid) elCompartir a Twitter
Compartir a Facebook