Un únic guanyador s'ha emportat el premi de 758.700.000 de dòlars (aproximadament, uns 643 milions d'euros) de la loteria del Powerball, el segon més gran de la història del sorteig nord-americà, segons van informar ahir els organitzadors. La butlleta guanyadora del sorteig, que es va celebrar la nit de dimecres, es va vendre en una botiga a la petita localitat de Chicopee, a uns 150 quilòmetres a l'oest de Boston, tal com va informar la Loteria Estatal de Massachusetts.

Els números premiats van ser 6, 7, 16, 23, 26, amb el 4 de númerpo complementari. Aquest és el segon premi més gran que atorga aquesta loteria nord-americana des dels 1.600 milions de dòlars de gener de 2016, que es van repartir 3 encertants de Califòrnia, Florida i Tennessee.

La loteria Powerball es juga a 44 estats dels Estats Units, al Districte de Columbia (on es troba Washington, la capital), a Puerto Rico i a les Illes Verges.

El nom de l'afortunat guanyador no es coneix de moment, tot i que si segueix els consells habituals per als guanyadors de loteria, es mantindrà inicialment en l'anonimat. El que sí se sap és que aquest és el premi més gran rebut mai en tota la història del pais per una sola persona, segons ha explicat Cristian Teja, portaveu de l'organisme de loteries de Massachusetts. Segons una informació de la CNN, els experts consideren que que les possibilitats que toqui un premi com aquest són d'una entre 292 milions.