El festival Acústica de Figueres tanca avui la setzena edició amb les actuacions dels grups El pot petit i l'Orquestra Di-Versiones amb un to familiar per posar fi al darrer dia de festival. La jornada de dissabte va ser la més concorreguda amb la semifinal del concurs Sona 9 i les actuacions musicals dels millors grups del panorama català. Els barcelonins Manel van presentar el seu últim llançament «Jo Competeixo» a l'escenari de la Rambla. Una altra de les actuacions esperades va ser la de la valenciana Bebe que va cantar «Cambio de Piel», el seu últim disc, a dalt l'escenari de plaça Catalunya. Altres grups com Gertrudis o Els Amics de les Arts també van ser presents en la jornada d'ahir que va finalitzar amb l'actuació del DJ Albert Planadevall.

Divendres van passar pels escenaris alguns artistes com Ramon Mirabet tocant el seu àlbum «Home is where the heart is», els valencians Zoo, Maïa Vidal amb la cançó del darrer anunci d'Estrella Damm, el trio osonenc La iaia o el grup Txarango que amb el tercer disc «El cor de la Terra» se'n van encarregar d'allargar la festa de l'Acústica que va acabar a l'escenari de plaça Catalunya amb el set del DJ Carles Pérez.

En total més d'una trentena d'actuacions per a totes les edats que s'han pogut escoltar en quatre escenaris repartits per tota la ciutat.

El Festival també ha apostat per una oferta cultural variada amb una fira de foodtrucks i una edició per als més menuts, anomenada «l'Acustiqueta» amb tallers i actuacions musicals.