Més de 350 convidats procedents de 13 països van assistir dissabte al casament de Maria Laura Baudenet D'Annoux, filla del comte i la comtessa Hugues D'Annoux, que va contraure matrimoni amb l'empresari valencià Alejandro Jesús Sánchez, en una cerimònia a l'església de Palafrugell (Girona). La celebració de les noces va continuar després amb una festa-espectacle a la Farinera de Sant Lluís a Pont de Molins, on van participar més de 50 artistes, entre ballarins, actors i músics.

Maria Laura Baudenet D'Annoux va néixer a França i, després de viure a diversos països, es va traslladar a Catalunya, on, juntament amb el seu marit, fa tres anys que són propietaris de l'Hotel Boutique El Teatre i del restaurant La Calèndula, tots dos situats al cor de la Costa Brava, al poble medieval de Regencós.

La celebració de les noces va començar divendres amb una festa i un sopar-còctel a les instal·lacions del Golf de Pals (Girona) decorada en un ambient surrealista en honor a Salvador Dalí. Per arribar al sopar i a la festa del recinte de La Farineria de Sant Lluís, els convidats van haver de creuar un bosc d'arbres guiats pels faunes cap a una enorme carpa oval transparent de 1.000 metres quadrats que recreava un món romàntic amb flors.

Després de diferents actuacions tots es van traslladar a la zona de ball on els convidats van gaudir del grup «Music Has no limits». L'organització de l'esdeveniment va ser a càrrec de Laia Seguí, amb la col·laboració de l'actor José Corbacho.