La cadena d'hotels i restaurants de luxe Nobu, propietat de l'actor Robert de Niro i el productor Meir Teper, obrirà el seu primer establiment a Barcelona a final del 2018 a l'hotel Torre Catalunya i serà el quart de la companyia a Europa.

La companyia catalana Selenta Group, presidida per Jordi Mestre, i Nobu Hospitality han signat un acord per a l'obertura d'aquest hotel que transformarà el Gran Hotel Torre Catalunya en el Nobu Hotel Barcelona.

La propietat de l'hotel seguirà sent de Selenta Group i l'acord de col·laboració amb Nobu Hospitality donarà lloc a la gestió compartida del nou establiment.

Per a Jordi Mestre, la transformació de Gran Hotel Torre Catalunya en Nobu Hotel Barcelona «enforteix» l'expansió de les dues companyies i reforça la «imatge internacional de la capital catalana».

Sòlid creixement mundial

El director executiu de Nobu Hospitality, Trevor Horwell, ha destacat que amb l'obertura d'aquest nou hotel, que serà el número 13 de l'empresa a tot el món, la cadena continua el seu «sòlid creixement mundial».

L'hotel disposarà de 250 habitacions i suites, sales de reunions, espais per a esdeveniments i el restaurant Nobu, que se situarà en l'última planta de l'edifici amb vistes de 360 graus de la capital catalana i tindrà una oferta gastronòmica d'«alt nivell».

La reforma es realitzarà de manera parcial i en diferents fases, de manera que l'establiment no es tancarà en la seva totalitat.

A Europa, Nobu, fundada per l'actor Robert De Niro, el xef Nobu Matsuhisa i el productor de cinema Meir Teper, té hotels a Londres i Eivissa, obrirà l'any que ve un establiment a Marbella i a final del 2018 aquest que s'acaba d'anunciar a la capital catalana.