06 de novembre de 2017
06.11.2017

El director argentí Federico León presenta «Las ideas» a Girona

L'obra és un «treball d'auto-observació» on es pot veure el flux de les idees en el «vertiginós estat de la creació»

06.11.2017 | 07:13

El director argentí Federico León ha presentat aquest cap de setmana a Girona, en el marc del festival Temporada Alta, l'obra Las ideas, un experiment sobre el procés creatiu que volia passejar per Europa, interessat en el fet que les seves obres es relacionin «amb diferents públics».

El muntatge que ha portat a Girona mostra, segons detalla el mateix León, «el vertiginós estat de la creació, fins al punt que considera l'obra com «un cap obert on s'hi pot veure el flux de les idees». Federico León, que s'interpreta a si mateix, detalla sobre aquest treball que Las ideas suposen «un autoretrat» a partir d'«un treball d'autoobservació».

L'escenografia és un altre eix principal de Las ideas, ja que «funciona com un personatge més», diu el director. La superfície d'una taula de ping-pong és el centre de l'acció i, sobre ella, León i el seu col·laborador procedeixen a un constant intercanvi d'idees.

L'obra de León ha obtingut una excel·lent rebuda del públic en la seva presentació en el festival Temporada Alta, que ha rebut la peça com una de les destacades de la programació d'aquest any.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema