El cantant italià Al Bano Carrisi, conegut internacionalment per temes com el que va interpretar al costat de la seva exdona Romina Power Felicità, ha anunciat que conclourà la seva carrera artística el 2018. «El 31 de desembre de 2018 m'agradaria fer un concert que posi fi a la meva carrera artística», va dir Al Bano en un programa de televisió de la cadena pública RAI el passat dimecres a la nit.

El mateix programa ja va avançar dimecres al vespre, a través del seu perfil de Twitter algunes informacions del contingut i entre ells destaquen aquestes declaracions amb les que el cantant anuncia que es retira dels escenaris.

Nascut el 1943, va començar el 1965 una carrera musical plena d'èxits. Al Bano ha patit en l'últim any alguns problemes de salut i al març va ser hospitalitzat per una lleu isquèmia.

El mes de desembre de 2016 el músic italià va ser operat del cor després de patir dos atacs cardíacs quan es trobava realitzant les proves per al tradicional concert de Nadal a l'Auditori Conciliazione de Roma, a prop de la plaça de Sant Pere del Vaticà.