Va ser el 1993 quan va tenir lloc la primera edició de Tot Nuvis, un saló que ràpidament va conquerir els cors dels gironins omplint el recinte amb milers de visitants plens d'expectació. Donat que aquella època no existia Internet, la necessitat d'anar físicament a espais com aquest a pescar idees es feia imprescindible quan s'estava organitzant un casament, i això va fer que el saló s'enlairés amb molta volada i es fes un lloc ràpidament en el calendari d'actes de la ciutat.

Des dels seus inicis, el saló es va plantejar dedicant mitja nau a l'exposició firal i l'altra mitja només a les desfilades, que s'organitzaven amb un format de passarel·la professional i amb molt de glamour. Amb el pas dels anys, Tot Nuvis va anar evolucionant i ampliant la seva oferta fins que es va introduir el concepte de Tot Celebracions amb nous expositors enfocats als esdeveniments en general.

«A Tot Nuvis hem procurat any rere any oferir totes les opcions a través de múltiples expositors de moda, aliances, flors, decoració, pastissos, djs, balls, invitacions, càterings, restauració, viatges... i ajudant a milers de parelles a trobar la seva inspiració», destaquen des de l'organització.

Actualment, el sector ha anat canviant i el format dels casaments i altres esdeveniments també, molt més reduïts i personalitzats, i el saló s'ha anat adaptant en conseqüència.