L'esperada pel·lícula Jurassic World. El reino caído, dirigida pel cineasta J. A. Bayona, ha donat a conèixer el seu primer tràiler. El director català dirigeix la seqüela de Jurassic World després de la seva exitosa Un monstre em ve a veure i es preveu que el film s'estreni el pròxim 8 de juny.

A Jurassic World. El reino caído es veuran els dinosaures fora del seu parc temàtic. Després del caos creat per la fuga de l'intel·ligent Indominus Rex al parc d'Illa Nubla, aniran, per primera vegada, fora de les fronteres del parc d'atraccions.

De nou, els protagonistes seran Owen Grady (Chris Pratt) i Claire Dearing (Bryce Dallas Howard). A El reino caído apareixerà una nova amenaça i és la de convertir aquests poderosos animals prehistòrics en armes.

Bayona ha declarat que en aquesta superproducció de la factoria Spielberg la seva aportació serà introduir noves dosis de terror amb uns dinosaures disposats a fer tot el mal possible.

La pel·lícula serà «més fosca i terrorífica» que les seves predecessores, ha explicat el director.

Premis del Cine Europeu

D'altra banda, Berlín acollirà avui la gala de lliurament de la 30a edició dels Premis del Cine Europeu, en els quals The Square, del suec Ruben Östlund, arriba com a favorita amb cinc nominacions.

Juan Antonio Bayona opta amb Un monstre em ve a veure al premi del públic, mentre que Estiu 1993, de Carla Simon, opta al premi Fipresci a la millor òpera prima.