18 de desembre de 2017
18.12.2017
Sorteig

Diari de Girona sorteja atractius premis i regals

Participa a la Rifa de Reis - Només cal registrar-se al web del DdG i triar un número

18.12.2017 | 12:13
Diari de Girona sorteja atractius premis i regals

Diari de Girona convida els seus lectors a participar en un sorteig de cara a aquestes festes, on el guanyador aconseguirà un atractiu premi o regal. Es tracta de la Rifa de Reis, i es jugarà en combinació amb les dues darreres xifres del Sorteig del Nen de la Loteria del proper 6 de gener. El dia 8 es publicarà el nom del guanyador.

La promoció ja està en marxa, i qui hi vulgui participar només caldrà que es registri com a usuari al web www.diaridegirona.cat (si encara no ho és).

Un cop a dins, podrà obrir el desplegable de la Rifa de Reis que trobarà a la portada de la web i escollir de franc un dels cent números que hi haurà (cada usuari es podrà registrar només un cop i triar un sol número, però amb la seguretat que totes les caselles tindran opció a premi).

Cada una de les caselles correspondrà a una empresa, establiment o negoci que és qui oferirà un regal. Si hi ha més d'una persona inscrita en aquella mateixa casella, es farà un sorteig per triar el guanyador. El regal dependrà de la casella premiada, i pot ser des d'un lot de productes per comprar en aquell establiment, fins a despeses en àpats o en estades, entre d'altres.

El que es pot assegurar és que totes les caselles de la Rifa tindran opció al premi, perquè si alguna quedés òrfena d'empresa, se'n faria càrrec el Diari de Girona.

Clica aquí oer jugar a la Rifa de Reis de Diari de Girona

El sorteig està patrocinat per:

     
           

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Més informació