16 de gener de 2018
16.01.2018

La model a qui van amputar una cama per culpa d'un tampó perd l'altra

Lauren Wasser ja havia anunciat que tard o d'hora acabarien amputant-li la segona cama

18.01.2018 | 06:50
La model a qui van amputar una cama per culpa d'un tampó perd l'altra

Lauren Wasser, la model californiana de 29 anys a la qual ja li va ser amputada una cama per culpa d'una síndrome de xoc tòxic (SST) per l'ús d'un tampó, ha perdut la seva altra cama, com ja va anunciar ella mateixa a través de seu compte d'Instagram fa un temps que passaria. Ja s'ha sotmès a l'operació, que en principi s'ha saldat amb èxit, i ha pujat una fotografia al seu compte d'Instagram per tranquil·litzar els seus seguidors i informar sobre el seu estat.
Tot va ocórrer en 2012, quan el que semblava una simple grip es va anar complicant fins que un atac de cor li va provocar un coma en què va estar durant una setmana. Quan es va despertar li van informar que patia SST, el que li havia generat problemes en els ronyons i falta de reg sanguini a les cames, el motiu que l'ha portat a perdre dos membres finalment.

Com ella mateixa va manifestar en una entrevista recent: "Estic patint un dolor insuportable diàriament. En uns mesos, inevitablement m'amputaran l'altra cama i no hi ha res que pugui fer al respecte. Però el que puc fer és ajudar a assegurar-me que això no li passi als altres".

Per aconseguir això últim, assegurar-se que no torni a succeir-li a ningú, ha emprès una batalla legal contra Kotex Natural Balance, la marca de tampons que va usar aquell dia, i posa el seu granet de sorra a l'hora d'ajudar a conscienciar sobre la possibilitat que això li passi "a qualsevol altra dona".
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema