Centres i instituts del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) se sumaran al Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència, que tindrà lloc aquest diumenge, amb una desena d'activitats, que es desenvoluparan fins a dimecres vinent 14 de febrer. Segons ha informat l'entitat aquest divendres en un comunicat, entre les iniciatives destaquen la campanya «#MeTooScience», que pretén recollir anònimament experiències de desigualtat al món científic, i que està organitzada per l'Institut de Biologia Evolutiva i de l'Institut de Ciències del Mar i la Unitat de Tecnologia Marina del CSIC.

D'altra banda, l'Institut de Ciències Materials de Barcelona realitzarà un 'quizz' en el qual posarà a prova el coneixement del seu personal sobre dones científiques i gènere, a més de xerrades i d'una lectura teatralitzada de Madame Châtelet i les seves seguidores a Instragram en un centre educatiu.

Dones de Ciència que van canviar el món', a càrrec de César López, i Nanotecnologia: la força del que molt petit de Laura Lechuga seran altres de les xerrades que conformaran la programació i que estan organitzades per l'Institut de Nanociència i Nanoteclogia.