Macaco, La Pegatina, Buhos, Ramon Mirabet i Itaca Band són els principals artistes que es donaran cita, el pròxim 16 de juny, en el nou festival Coordenades de la Bisbal d'Empordà. Amb ells, compartiran escenari Medusa Box, el cantautor Pau Blanc i la música de Flaixbac de la mà de Carles Pérez i del DJ Kharloss Selektah. Coordenades neix amb la vocació de ser «un festival de referència i un punt de trobada entre bandes consolidades i talent emergent», segons destaquen els organitzadors en una nota de premsa.

L'esdeveniment, que ahir es va presentar oficialment en un acte celebrat a la Bisbal d'Empordà, es durà a terme a l'esplanada de l'antic camp de futbol i seran un total de 12 hores de música en directe, repartides en dos escenaris, que plantejaran «un diàleg amb el públic, que no s'haurà de moure del seu lloc per seguir tots els espectacles» programats.

D'aquesta manera, els espectadors podran gaudir en directe, en un únic dia, de l'estrena dels nous temes del músic barceloní Dani Macaco, i els nous treballs discogràfics de la formació de rumba i fusió La Pegatina, els explosius Buhos i de Ramón Mirabet, que arrencarà al municipi del Baix Empordà la seva gira estival de presentació del nou treball.

A més de la música, principal reclam del festival, hi haurà una àmplia zona gastronòmica de 1.500 m2, on el públic podrà relaxar-se i gaudir de diferents propostes gastronòmiques basades en els productes locals i de proximitat. També s'habilitarà un espai de descans i una àrea de jocs infantils, per tal que les famílies que hi acudeixen amb mainada trobin també el seu espai de relax.

El festival Coordenades, que compta amb el suport de l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà, està organitzat per Promoció d'esdeveniments Quatrevents, un equip amb experiència en esdeveniments musicals i culturals i que treballa per fomentar la cultura i les tradicions del territori de les comarques gironines. Les entrades per a aquest esdeveniment ja es poden adquirir a través del portal www.codetickets.com. També s'ha habilitat un web amb tota la informació ( www.festivalcoordena des.com).