Fa 20 anys Susan Sarandon i Paul Newman van coincidir a En caure el sol, una pel·lícula dirigida per Robert Benton, que van protagonitzar els dos actors al costat de Gene Hackman. Un film en el qual Sarandon va cobrar el mateix salari que els seus companys masculins gràcies al fet que Newman va decidir cedir-li part del seu sou. Durant el Dia Internacional de la Dona l'actriu va revelar en una entrevista a la BBC amb motiu de l'estrena de The Hedy Lamarr Story, el seu nou projecte, que en la pel·lícula, estrenada el 1998, els membres de l'elenc van signar un contracte segons la qual tots els protagonistes del film havien de guanyar el mateix que l'actor amb el salari més alt.

No obstant això, Sarandon va revelar que aquesta equiparació salarial que assenyalava el contracte «només es complia amb els dos protagonistes masculins», malgrat que ella tenia la mateixa importància en la pel·lícula que els seus companys. «Va ser llavors quan Newman va fer un pas endavant i em va dir: 'Bé, et donaré part del meu sou'», va confessar la protagonista de films com Una mare imperfecta o Thelma i Louise i va afegir que el seu company era «una joia» com a persona.

Newman va morir al setembre de 2008 i va deixar a la seva esquena una llarga trajectòria professional amb més de 60 pel·lícules i en el 8 de març, Dia internacional de la Dona, Sarandon va voler recordar aquest gest tan inusual en el Hollywood de fa dues dècades. A més, l'actriu també va recuperar una entrevista d'Emma Stone en la qual li revelava una cosa semblant. «Una vegada va dir que en una de les seves pel·lícules havia rebut el mateix salari que els protagonistes masculins perquè van ser ells els que li van cedir part del seu sou», va recordar.