Black Panther continua batent rècords. Des de la seva estrena el passat 16 de febrer, la pel·lícula protagonitzada pel Rei de Wakanda no ha fet més que superar expectatives i rebre bones crítiques. A tot això se li suma que, després de poc més de tres setmanes en cartellera, ha superat ja els 1.000 milions de dòlars en la recaptació mundial, sumant-se així a títols com Vengadores, Vengadores: La era de Ultron, Iron Man 3 o Capitán Amarica : Civil War.

Dirigida per Ryan Coogler, Black Panther ha estat la setzena pel·lícula de Disney a aconseguir semblant xifra en taquilla. Només als Estats Units ha recaptat més de 530 milions de dòlars, al que se suma la resta del món fregant els 420 milions, dels quals una mica més de 7 corresponen a Espanya. Tot això converteix la cinta de Marvel en el segon llançament de superherois més reeixit de la història darrere d' El Caballero Oscuro de Christopher Nolan.

Fins i tot en el seu tercer i quart cap de setmana ha continuat al capdavant, superant l'èxit de Vengadores el 2012 i quedant per darrere d' Avatar i Star Wars: El despertar de la força, que en aquestes setmanes van arribar fins 50.3 i 42.400.000 de dòlars respectivament. Ara, i a escala internacional, es preveu una pujada més gran gràcies al seu debut a la Xina, on ha obert amb una recaptació de fins a 20 milions de dòlars en el seu primer dia.