28 de març de 2018
28.03.2018
Diari de Girona

L'escultor D. S. León reflexiona sobre la vida col·lectiva a la Casa de la Paraula

28.03.2018 | 01:00
L'escultor D. S. León reflexiona sobre la vida col·lectiva a la Casa de la Paraula

La Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners acollirà a partir d'avui i fins al 12 de maig l'exposició Llista d'espera, ara és demà, de l'escultor D. S. León.

L'artista ha participat en exposicions i fires d'art a Venècia, Berlín, Pittsburgh, Madrid i Barcelona, entre d'altres llocs. La instal·lació d'escultures que exposa a la Casa de la Paraula és un treball de recerca en el qual l'autor reflexiona sobre les incerteses i neguits de la vida col·lectiva «en el formiguer de les societats contemporànies», han informat els organitzadors.

Trenta escultures de formes humanes, de filferro, interiorment buides, que l'artista disposa sobre les parets i penjades del sostre de la sala, integren aquest amostra.

L'exposició ha estat seleccionada en la primera edició del programa Art en Ruta, promogut pel Consell Comarcal de la Selva, que té la finalitat de crear un circuit anual expositiu, promoure les obres dels artistes i oferir una plataforma conjunta de promoció del talent artístic de la comarca.

A més de la exposició, el dissabte 28 d'abril a les 11h es farà una reinstal·lació de l'exposició, amb la participació de l'artista i el públic com un recurs didàctic dirigit als visitants.

Art en Ruta es una acció dins el marc de la iniciativa SelvaCultura. Amb aquest projecte, el Consell Comarcal de la Selva preveu seguir donant suport a la promoció de l'escena cultural com a «factor de dinamització social i econòmica de la comarca», segons un comunicat difós ahir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook