L´actor i exgovernador de Califòrnia Arnold Schwarzenegger ha estat operat a cor obert després d'iniciar el procediment a través d'un catèteraquest divendres a l´hospital Cedars-Sinai de Los Angeles, segons informa el portal de notícies sobre celebritats TMZ. Schwarzenegger es troba en estat estable, afirma el portal.

Segons les mateixes fonts, Schwarzenegger, de 70 anys, estava sent operat de la vàlvula aòrtica a través d'un catèter, un procediment encara experimental, i durant la intervenció han sorgit problemes, per la qual cosa els metges han decidit passar a una operació a cor obert d'urgència, que ha durat hores.

Aquest no és el primer cop que el protagonista de ´Terminator´ ha de ser operat del cor, ja que el 1997 va haver de ser intervingut per aquest mateix motiu, reemplaçar-li una vàlvula aòrtica. Llavors els metges es van afanyar a matisar que l´actor havia decidit ser operat quan encara era jove i evitar haver de ser operat a una edat més avançada. En aquell mateix moment els metges van afegir, també, que el mític Conan va ser intervingut per un problema congenit i no, com deien els rumors, per problemes derivats del consum d´esteroides.