Després de 12 anys de sobrietat, Colin Farrell ha decidit ingressar en un centre de rehabilitació d'Estats Units per sotmetre a un tractament preventiu per tal d'evitar una recaiguda després d'un any de fort estrès per motius laborals. Pel que sembla, l'actor irlandès va sentir l'impuls de consumir una altra vegada i, per això, ha decidit posar-se en mans de professionals.

Colin Farrell no és ni el primer ni l'últim a la indústria del cinema amb un historial tacat per l'alcohol o les drogues. Encara que pugui semblar que la vida de les actrius i els actors famosos és tot glamour, més d'un ha hagut d'ingressar en rehabilitació per poder superar els seus problemes, generats en moltes ocasions pels flaixos i les pressions que la professió comporta. El recent cas de rehabilitació de Farrell, ens ha portat a repassar la història d'alguns d'ells:

Winona Ryder

Winona Ryder ha triomfat recentment gràcies a 'Stranger Things', la sèrie del moment. Però això, no l'eximeix d'un passat una mica controvertit. Ryder, que va ser una de les actrius amb més èxit dels anys 80 i 90 va ser diagnosticada com cleptómana i va ingressar en una clínica de rehabilitació. Això, juntament amb unes quantes sortides de to darrere de les càmeres, va truncar la seva carrera. Tot i aquests esdeveniments, ha aconseguit tornar a les pantalles de manera esplèndida.

Robin Williams

Robin Williams, que moria de forma prematura fa uns anys, patia greus problema d'addicció des de ben aviat, fins i tot, abans d'entrar en el món del cinema. El 2006, va decidir ingressar voluntàriament en un centre de desintoxicació, però els seus esforços van ser inútils, ja que mai va aconseguir superar del tot els seus problemes i depressions.

Angelina Jolie

Angelina Jolie sempre ha estat associada amb una joventut esbojarrada allunyada dels focus. L'actriu es "va estavellar" de ple i va haver de sotmetre a un tractament de rehabilitació després d'admetre que consumia cocaïna, heroïna, èxtasi i LSD. Tant era la desconfiança que, durant el rodatge de 'Lara Croft: Tomb Raider', va ser sotmesa a test de drogues setmanals. Malgrat tot, la directora ha aconseguit portar una vida plena i saludable i porta neta des de 1998.

Ben Affleck

Va ser l'any 2001 quan Ben Affleck va ingressar en un centre de rehabilitació aconsellat pel seu amic i actor Charlie Sheen. Gràcies a això, va superar els seus problemes amb l'alcohol i les drogues. Segons algunes declaracions del mateix actor tot això podria estar ocasionat per la influència del seu pare, que va ser un alcohòlic empedreït tota la vida.

Drew Barrymore

Drew Barrymore, una de les estrelles infantils de Hollywood va tenir una adolescència complicada, que la va portar al consum de substàncies fortes des de ben petita. Concretament, va provar l'alcohol amb nou anys i la marihuana als deu. Va ser a partir dels seus tretze anys quan va entrar en rehabilitació.

Matthew McConaughey

L'actor ha protagonitzat, en més d'una ocasió, numerets relacionats amb l'alcohol i les drogues. Un d'ells, quan va ser arrestat per estar nu tocant els seus bongos a altes hores de la matinada, sota els efectes de les drogues. Finalment, l'actor va entrar en rehabilitació després de ser pressionat pel seu propi manager, qui el va advertir que si no es desitoxicaba, acabaria amb la seva carrera professional.