Elon Musk, el president de Tesla pot fer gala de moltes coses però no de tenir una família tradicional. El model d'una parella estable durant tota la vida i la parelleta de fills queda molt lluny de l'entorn més proper de l'home que està donant a parlar pels seus quimèrics projectes que poc a poc es van fent realitat.

Sembla que el que no es podia imaginar ell i que no li ha fet cap gràcia és la tardana paternitat del seu pare, Errol Musk, als 72 anys. I el encara li ha agradat menys és que fos amb la seva germanastra, Jana Bezuidenhout, de 30, la mare de la criatura.

Sembla que el naixement d'aquest germà-nebot és el darrer capítol d'una turbulenta relació amb el seu pare qui, en una entrevista recent va definir com un "ésser humà terrible. Quasi totes les coses dolentes en les que puguis pensar, ell les ha fet".

La mare de la criatura, la Jana és filla d'una parella del pare diferent a la mare d'Elon Musk. El genial emprenedor és fruit de la relació de l'Errol amb Maye Musk, una influencer i dietista als seus 70 anys que va ser model en la seva joventut. Els pares de l'Elon Musk van estar junts durant nou anys durant els quals van tenir dos fills més, en Kimbal i la Tosca Musk. Després, el pare es va distanciar de tota la família quan la parella va trencar peres.

La Tosca es va quedar amb la seva mare a Austràlia on ara exerceix de directora de cinema. L'Elon i en Kimbal, qui es casarà a Girona, van viure a Pretoria amb el seu pare durant uns anys. Uns anys en els que el creador de Tesla van tenir una relació complicada i que el creador va definir com a "complicada".

Una època que Elon i Kimbal va compartir i de la que guarden un record agredolç però que els va servir per consolidar la seva actitud emprenedora. De tots són conegudes les aventures de l'Elon però en Kimbal tampoc es queda enrere. Es considera com "el pare creador del moviment de l'alimentació moderna" i alguns l'han definit com un "emprenedor social global" pel seu treball intentant que el "menjar real arribi a tot el món".

Amb aquest objectiu ha creat diversos projectes. El més conegut és un restaurant a la ciutat de Boulder, a l'estat de Colorado, escollit com un dels millors d'Amèrica per mitjans especialitzats. També ha crat el Kitchen Café, una cadena de restaurants locals que s'escampen per tots els Estats Units i ha fundat Big Green, una entitat sense ànim de lucre que ha construït horts a molts col·legis anomenats "Horts d'aprenentatge".

Es casa amb la filla d'un multimionari texà

En Kimbal, que estava divorciat i és pare de tres fills es va casar la setmana passada amb la Christiana Wyly, filla del multimilionari texà Sam Wyly i reconeguda activista ambiental que ha arribat a convèncer el seu ric pare a fundar una de les empreses d'energia neta més grans del món, Green Mountain Energy. Abans d'aquest matrimoni, la Christiana va patir un dolorós divorci de 'Skin, la cantant del grup Skunk Anansie.