La Fira d'Entitats de Voluntariat celebra el proper dissabte 21 d'abril una nova edició. Per segon any consecutiu i fruit de la col·laboració entre la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i el Festival Strenes, la fira compartirà l'espai de Plaça de Catalunya amb els concerts del festival.

En la seva 18a edició, la fira comptarà amb una quarantena d'entitats de la ciutat que sortiran al carrer per a donar a conèixer els seus projectes als ciutadans, com també mostraran la tasca que es realitza des del Voluntariat. Les persones que s'hi apropin podran gaudir a l'hora de la fira i dels concerts del Festival Strenes.

La fira, que tindrà lloc de les 5 de la tarda a les 9 del vespre, oferirà tot un seguit de concerts i tallers per a totes les edats. Aproximadament cap a les set de la tarda es durà a terme una cercavila amb els Gegants de Riudarenes, que sortirà del mateix lloc de la fira i farà el recorregut fins la Rambla. L'acte és obert a tothom i les persones majors de 16 anys que desitgin donar el seu temps als altres es podran fer voluntàries a les mateixes entitats. Com a novetat d'enguany, abans de la celebració de la fira es durà a terme el concurs d'aparadors del Festival Strenes a les botigues del Centre Eix Comercial, on les persones que entrin a les botigues podran adquirir el Got del Voluntariat amb informació de la fira i altres activitats que es duran a terme des de la FCVS a Girona els propers mesos. Una part de la recaptació de la venda del got es lliurarà a un projecte social en el decurs de l'edició 2018 de la Nit del Voluntariat que es durà a terme el dia 23 de novembre al pavelló de Fontajau. Des de la Federació Catalana de Voluntariat Social es porta a terme aquest acte de sensibilització i promoció del Voluntariat cap a la ciutadania amb l'objectiu de fer visible la tasca de la FCVS i el seu treball en xarxa amb les entitats promovent així, el voluntariat social com a xarxa transformadora de la societat.